Home Notícies i articles

Notícies i articles


image

Mambré al petit comerç

Dins la Campanya de Nadal que la Fundació Mambré porta a terme des de l'any 2009 amb grans empreses amb la finalitat de recollir fons per millorar la situació de les persones sense llar, i seguint la iniciativa de l’any passat, hem tornat a apropar la campanya al petit comerç.

23/12/2014

Ampliar

 
image

Retrats Sense Sostre

Avui s’inaugura el projecte Retrats Sense Sostre amb un itinerari guiat que començarà a les 17:30 a la botiga Discos Paradiso, al carrer Ferlandina 39, i finalitzarà al Centre Cívic Convent de Sant Agustí a les 19:30, amb la presència de participants del projecte.                                      

13/11/2014

Ampliar

 
image

Taula contra la probresa energètica

El govern catal ha constitut avui la Taula contra la pobresa energtica, que ser l'rgan de concertaci social i d'assessorament per fer front a la situaci de les persones amb vulnerabilitat energtica a Catalunya.

01/07/2014

Ampliar

 
image

La crisi de la vivenda posa en risc els drets humans

Human Rights Watch una de les principals organitzacions internacionals independents dedicades a la defensa i la protecció dels drets humans, acaba de publicar un informe que parlar de l'impacte de la crisi de vivenda i deute sobre els grups vulnerables a Espanya.

30/05/2014

Ampliar

 
image

El Grup CIEF col.labora amb Mambré

La Fundació Mambré juntament amb Grup CIEF han organitzat dues accions formatives adreçades als usuaris de l’aula d’Inserció laboral. L’objectiu és millorar el perfil professional de cadascun d’ells i facilitar-los la seva incorporació en un mercat cada cop més competitiu. Els cursos realitzats són: Manipulació d’aliments i Conducció de vehicles de magatzem (Carretons).

04/04/2014

Ampliar

 
 
En cumplimiento con Ley 34/2002 de servicios de la sociedad de la información, te recordamos que al navegar por este sitio estás aceptando el uso de cookies propias y ajenas. Accepto + info